Denní jídelní lístek

RESTAURACE U MRTVOLKY

Jídlo pro Vás připravuje šéfkuchař Petr Zahradníček
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy.
Polévky:
(1)/(2)0,30-0,45lOvarová30/40,-
(3)/(4)0,30-0,45lZelná30/40,-
Doporučujeme:
(5)170gŠvýcarský vepřový plněný řízek (šunka,sýr) ,,vařené brambory(1,3,5)159,-
(6)150gRoštěná na roštu,hranolky(1,3)159,-
(7)150 gMedailonky z vepřové panenky Pfeferonciny,,hranolky(1,3)149,-
(8)250gPečené husí stehýnko,zelí,houskový knedlík(1,3,5)169,-
Hlavní jídla:
(9)170gKachní prsa na medu,bramborová kaše(1,3,5)159,-
(10)150gVepřová plec s koprovou omáčkou,,houskový knedlík(1,3,5)135,-
(11)150 gKuřecí karbanátky ,,bramborová kaše s cibulkou(1,3,5)139,-
(12)250gPečená kachna,zelí,houskový knedlík(1,3,5)149,-
(13)150 gVepřové nudličky,,bramborové placičky(1,3,5)149,-
(14)170gPečená jitrnice,zelí,vařený brambor(1,3,5)135,-
(15)150 gVepřové kostky na kmíně,,kari rýže(1,3)118,-
Menu dne:
Zelná
(A) 250gPečená kuřecí čtvrtka,, bramborová kaše,okurek(7,)139,-
(B) 150gMarinovaný flák krkovičky, vařené brambory(1,)139,-
(C) 200gThajské kuřecí nudličky, kari rýže(1,)139,-
(D) 300gTěstovinové rizito s kuřecím masem,, červená řepa(1,3,)130,-
Přílohy:
(31)1ks Menu box 6,-
(32)200g Vařený brambor, houskový knedlík,rýže 30,-
(33)200g Opékaný brambor,ameriky,hranolky 40,-
(34)1/2 Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze 90,-
(35)1ks Rohlík 5,-
(36)1ks Tatarka,kečup 15,-

Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu
Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY.
Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček
08.01.2025