Denní jídelní lístek | |||
Jídlo pro Vás připravuje šéfkuchař Petr Zahradníček | |||
Informace o alergenech obsažených v pokrmech jsou uvedeny v závorkách. Více informací obdržíte na požádání u obsluhy. | |||
Polévky: | |||
---|---|---|---|
(1)/(2) | 0,30-0,45l | Ovarová | 30/40,- |
(3)/(4) | 0,30-0,45l | Zelná | 30/40,- |
Doporučujeme: | |||
(5) | 170g | Švýcarský vepřový plněný řízek (šunka,sýr) ,,vařené brambory(1,3,5) | 159,- |
(6) | 150g | Roštěná na roštu,hranolky(1,3) | 159,- |
(7) | 150 g | Medailonky z vepřové panenky Pfeferonciny,,hranolky(1,3) | 149,- |
(8) | 250g | Pečené husí stehýnko,zelí,houskový knedlík(1,3,5) | 169,- |
Hlavní jídla: | |||
(9) | 170g | Kachní prsa na medu,bramborová kaše(1,3,5) | 159,- |
(10) | 150g | Vepřová plec s koprovou omáčkou,,houskový knedlík(1,3,5) | 135,- |
(11) | 150 g | Kuřecí karbanátky ,,bramborová kaše s cibulkou(1,3,5) | 139,- |
(12) | 250g | Pečená kachna,zelí,houskový knedlík(1,3,5) | 149,- |
(13) | 150 g | Vepřové nudličky,,bramborové placičky(1,3,5) | 149,- |
(14) | 170g | Pečená jitrnice,zelí,vařený brambor(1,3,5) | 135,- |
(15) | 150 g | Vepřové kostky na kmíně,,kari rýže(1,3) | 118,- |
Menu dne: | |||
Zelná | |||
(A) | 250g | Pečená kuřecí čtvrtka,, bramborová kaše,okurek(7,) | 139,- |
(B) | 150g | Marinovaný flák krkovičky, vařené brambory(1,) | 139,- |
(C) | 200g | Thajské kuřecí nudličky, kari rýže(1,) | 139,- |
(D) | 300g | Těstovinové rizito s kuřecím masem,, červená řepa(1,3,) | 130,- |
Přílohy: | |||
(31) | 1ks | Menu box | 6,- |
(32) | 200g | Vařený brambor, houskový knedlík,rýže | 30,- |
(33) | 200g | Opékaný brambor,ameriky,hranolky | 40,- |
(34) | 1/2 | Porce jídla (pokud není uvedeno jinak)-menu nelze | 90,- |
(35) | 1ks | Rohlík | 5,- |
(36) | 1ks | Tatarka,kečup | 15,- |
Hmotnost masa uvedena v syrovém stavu Dobrou chuť Vám přejí zaměstnanci RESTAURACE U MRTVOLKY. Zodpovědný vedoucí: Petr Zahradníček 08.01.2025 |